Landsbyklyngen VestRum får eget fodboldhold

København har det, Midtjylland har det og nu får landsbyklyngen VestRum også et fælles fodboldhold. Holdlederen ønsker sig dog flere spillere, for første kamp er allerede den 11. maj.

FC København, FC Midtjylland og FC VestRum er måske ikke på samme fodboldmæssige niveau. Men de tre klubber er sammenslutninger, der har det fælles mål at skabe et bredere grundlag for fodbold i hvert deres område.

– I første omgang handler FC VestRum om et fælles senior old boys-hold. Men på længere sigt kan der sagtens komme flere hold ind under samme paraply. Også i andre sportsgrene, fortæller Esben Midtiby, der er kommunikationskoordinator for projektet bag landsbyklyngen.

Han glæder sig over tiltaget, som spillerne bogstaveligt talt selv er kommet på banen med. Og det er gået stærkt for allerede onsdag den 11. maj skal holdet spille den første kamp på udebane mod Lem Boldklub. Første hjemmekamp er mandag den 16. maj klokken 19.00 på Hee Stadion mod Boldklubben Klitten.

– Tidligere har både Stadil-Vedersø og Hee-No haft et fælles hold. Det er Hee-No, som FC VestRum bliver bygget op omkring. Så indtil nye spilledragter er klar, spiller holdet i deres farver. Vi udskriver snart en konkurrence om, hvordan nye dragter kan se ud, bemærker Esben Midtiby.

– Rygtet om det nye hold har allerede spredt sig i fodboldkredse og trukket nye spillere til. Nu glæder vi os til at komme i kamp, lyder det fra holdlederen Zander Koch, der har stået for forårstræningen. Men der er plads til flere, så det er bare om at få snøret støvlerne.

FC VestRum spiller i pulje 1 mod Ringkøbing IF 1, Ringkøbing IF 2, Velling UIF, BK Klitten, Skjern GF og Lem BK. Du kan følge holdets kampe og se stillingen her: http://minidraet.dgi.dk/turnering/2205/raekke/26528/pulje/21506

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *