No Sogn – tæt på det der betyder noget…

Nyt fra bestyrelsen i No Sogneforening

Efter generalforsamlingen mødtes den nye bestyrelse mandag d. 6 juli for at konstituere sig. Alle i bestyrelsen var friske og bød villigt ind på de forskellige poster og arbejdsopgaver, men da vi snakkede om formandsposten blev der tavshed. Så uofficielt besluttede vi at der er 7 formænd/-kvinder i bestyrelsen.

Officielt blev posterne fordelt som følger:
Formand, Asger Holm Thomsen
Næstformand og kontaktperson for No Body, Karin Lauridsen Sørensen
Kasserer, Jeanette Birkekær Lauridsen
Sekretær, Camilla Hagemann Amdisen
Sponsorudvalg og bindeled til sommerfestudvalget, Rasmus Høgh
Bindeled til torsdagsholdet, Bodil Lauridsen
Webmaster og bindeled til aktivitetshuset, Rolan Andersen.

Der skal lyde en stor tak til afgående formand, Esben Midtiby, for hans store arrangement for sognet og specielt Sognehuset. Esben var særlig god til at sætte No på landkortet overfor vores lokalpolitikere.
Der skal også lyde en stor tak til Maria Kristensen, for hendes arbejde i bestyrelsen og ikke mindst at tage hånd om No Body.

Michael Muldbjerg stopper som forpagter i Sognehuset med udgangen af oktober, hvilket vi er rigtig kede af i bestyrelsen. Michael har været med helt fra start med renoveringen af Sognehuset, og været med til at sætte sit præg på huset og ikke mindst køkkenet, samt i hvilken form udlejning af huset virker bedst.
Michael har haft meget travlt, og vil med beslutningen prøve at skabe mere tid til familien, hvilket vi kun kan have respekt for.
Fra bestyrelsen skal lyde en kæmpe tak til Michael for hans store indsats i Sognehuset.

Bestyrelsen vil arbejde på at finde en ny forpagter til Sognehuset.

På bestyrelsens vegne, Asger

Noboerne er kommet på Instagram

Vil du være med til at bringe budskabet om vores skønne lille lokalsamfund ud i verden, må du meget gerne følge “noboerne” på Instagram og lave et tag når du drikker en øl med naboen, besøger caféen, spiller rundbold, laver avisindsamling, er til fællesspisning eller når du deltager i en af de mange andre fantastiske aktiviteter vi har i No – så mange flere kan få øjnene op for vores lille dejlige by og vi forhåbentlig dermed kan få mange flere skønne noboere til byen.
No Sogneforening

Ny bestyrelse i No Sogneforening

Nogle får en plads eller en vej opkaldt efter sig. I No fik den tidligere formand et rum i Sognehuset opkaldt efter sig. Den udsatte generalforsamling i No Sogneforening fik en lidt anderledes afslutning, da forsamlingen måtte en tur i kælderen af No Sognehus og overvære afsløringen af en navneplade.

Coronaen havde udsat generalforsamlingen i No Sogneforening, men onsdag den 1. juli blev den endelig holdt. På forhånd var der lagt op til mindst to udskiftninger i bestyrelsen, da Maria Astrup Schou Kristensen og Esben Midtiby ikke modtog genvalg. Der var genvalg til Bodil Lauridsen og Karin Sørensen. Mens Camilla Hagemann og Rasmus Høgh Pedersen blev valgt til de ledige pladser.

Generalforsamlingen tog dog en uventet drejning under Eventuelt, da næstformand Karin Sørensen bad forsamlingen om at gå en tur med i kælderen af No Sognehus. Efter en kort tale af Rolan Andersen kunne bestyrelsen afsløre navnepladen “Esbens omklædning”, som en tak til den afgående formand Esben Midtiby. Han ønskede ikke genvalg efter fem år som formand, syv år i bestyrelsen og 13 års arbejde med udvikling i og af No.

Den nyvalgte bestyrelse, som også omfatter Jeanette Birkekær Lauridsen, Asger Thomsen og Rolan Andersen, mødes inden for de kommende uger for at konstituere sig herunder at vælge en ny formand.

 

STØT VORES ANNONCØRER